fötter-efter-fotvårds-behandling

Medicinsk fotvård

Att besväras av förhårdnader, nagelsvamp eller nageltrång på fötterna är vanligare än man tror. Anledningen till detta är att man inte talar öppet om det och tror därför man är den enda som är drabbad. Detta leder i sin tur till att man inte behandlar besvären och riskerar att symtomen förvärras. Ta hand om dina fötter för att bli av med besvären och boka tid för medicinsk fotvård i Knivsta.

Vad som orsakar dessa besvär beror på en kombination av olika saker. Bland annat instängda och varma skor, fuktiga miljöer och att man slarvar med fotvården. Detta gör det enkelt för bakterier och andra obehag att tränga in i naglar och huden vid fötterna. Vilket kan leda till förhårdnader, nageltrång och nagelsvamp som kräver medicinsk fotvård för att försvinna.

Boka tid för medicinsk fotvård redan nu!

Medicinsk fotvård i förebyggande syfte och för att behandla utvecklade besvär

Välmående fötter mår bra av regelbunden fotvård i Knivsta för att förebygga eventuella besvär med fötterna. Inte nog med att fötterna håller sig fortsatt mjuka och återfuktade, men det håller även bakterier, svamp och andra obehag borta. Du kan boka denna behandling i förebyggande syfte för att säkerställa att inga besvär bryter ut, eller för att behandla redan utvecklade besvär.

I vår medicinska fotvård kan vi behandla vanligt förekommande besvär med fötterna. Det gäller bland annat förhårdnader, nagelsvamp, fotvårtor och nageltrång. Bakterierna som orsaker dessa besvär trivs i fuktiga, trånga och instängda miljöer. Vilket gör instängda skor, smutsiga strumpor eller den offentliga duschen på gymmet till en perfekt plats där bakterier, svamp och andra obehag samlas och sprider sig.

Behandla dina fotbesvär innan de smittar andra

Det är vanligt att man inte vet att man har ett fotbesvär, speciellt då det inte alltid finns några tydliga fysiska symtom. I många fall handlar det mer om att utseendet förändras, att man får missfärgade naglar, torr och hård hud eller en fotvårta som sticker ut.

Däremot är det viktigt att behandla besvären, om inte för din egen skull så är det viktigt för andra i din omgivning. Många av dessa besvär är nämligen smittsamma och kan smitta andra i exempelvis den offentliga duschen. Detta gäller främst om man har nagelsvamp och fotvårtor.

Det är alltid bra att kolla en extra gång om du misstänker att du är drabbad eller upptäcker exempelvis förhårdnader. Du är välkommen till vår fotvårdssalong för en första konsultation så att vi kan undersöka dina fötter mer ingående. Då kan vi göra en korrekt bedömning över vilken behandling du är i behov av och presentera rätt fotvård för dig.

fotvård-knivsta-medicinsk-fotvård-behandla-förhårdnader-nagelsvamp

Detta ingår i vår behandling med medicinsk fotvård

Du är välkommen till vår salong för en förstklassig upplevelse och prisvärd fotvård i Knivsta. Vårt mål är att du ska kliva in i en avkopplande miljö för en stund av lyx i vardagen. Som diplomerad fotterapeut är vi stolta över att erbjuda dig kvalitativ medicinsk fotvård som ger synliga resultat på nagelsvamp och förhårdnader.

Vi kommer fokusera lika mycket på den välförtjänta, avkopplande fotvården i Knivsta som den behandlande medicinska fotvården. I vår behandling ingår detta:

  • Ett inledande fotbad för att mjuka upp fötterna
  • Vi klipper och filar dina naglar för välförtjänt nagelvård
  • Vi påbörjar behandlingen med medicinsk fotvård utifrån dina nuvarande besvär. Vi utför behandling och borttagning av förhårdnader, nagelsvamp och nageltrång.
  • Efter behandlingen ger vi dig en avkopplande fotmassage.

Behandla dina fotbesvär direkt

Det finns många anledningar till att ta hand om dina fötter varje dag med bra fotvård i Knivsta. Med regelbunden fotmassage och att smörja in fötterna med mjukgörande krämer håller du fötterna pigga och glada. Du kommer även ha möjlighet att förebygga eventuella fotbesvär då du håller svamp och bakterier borta.

Besvär som nagelsvamp, förhårdnader eller fotvårtor visar sällan några fysiska symtom. Ibland kan det göra lite ont om man medvetet trycker på det drabbade området. Om du däremot lämnar besvären obehandlade finns det risk för svampen eller bakterierna att tränga djupare ner och orsaka andra mer allvarliga symtom.

Det är viktigt att du bokar tid hos vår diplomerad fotterapeut när du misstänker något besvär. Desto snabbare vi kan påbörja en behandling med medicinsk fotvård i Knivsta, desto snabbare kan du bli av med besvären.

Boka tid för medicinsk fotvård i Knivsta

Till Knivsta Fotvård är både män och kvinnor välkomna för att behandla nagelsvamp, förhårdnader eller nageltrång med medicinsk fotvård. Du är välkommen att boka tid i både förebyggande syfte men även för att förbättra och behandla de besvär som redan brutit ut.

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om vår fotvård i Knivsta, hur länge man behöver göra en behandling med medicinsk fotvård eller undrar något annat.

Boka tid för fotvård i Knivsta redan idag! Vi erbjuder bra pris på vår behandling med medicinsk fotvård. Välkommen!

Ta hand om dina fötter med medicinsk fotvård. Vi behandlar nagelsvamp, förhårdnader och nageltrång på ett skonsamt sätt.